Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actuacions per millorar l’aspecte i la seguretat a la via pública

Els Serveis Municipals han intensificat, els passats mesos de juliol i agost, les tasques de neteja i desinfecció de diferents carrers de la ciutat. Aquestes actuacions s’han portat a terme per pal·liar els efectes de l’incivisme d’algunes persones que repercuteix sobre la vida i el dia a dia de tota la ciutadania.

DIVENDRES 17 SETEMBRE 2021

El regidor de Serveis Municipals i Protecció Civil, Xavier Gras, “agraeix la feina feta per la Brigada Municipal i es compromet a continuar tot sovint amb aquesta dinàmica de neteges més intensives de la via pública”.

Altres treballs que s’han fet per a la millora de la via pública han estat la renovació d’arbres a la zona del polígon industrial. Els Serveis Municipals van procedir a la retirada dels pins que, a causa del seu mal estat, representaven un perill per a vehicles i vianants. Al seu lloc es plantaran nous arbres considerats menys invasius. A l’interior del nucli urbà també s’han retirat alguns pins que ja estaven morts i que representaven un perill de caiguda.

De la mateixa manera, s'han recuperat instal·lacions de seguretat viària, fent front de manera activa al vandalisme d'algunes persones, que fa que la Paeria hagi d'invertir esforços per esmenar els desperfectes d'aquests actes incívics.