Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Què faig quan canto? Anatomia i fisiologia de la veu cantada

Classes extraordinàries de cant a càrrec de Mireia Pintó i Joan Eudald Castelltort

Mireia Pintó, Mezzosoprano manresana, guardonada amb els més importants premis en diversos concursos a Espanya i a Itàlia.
Participa en els més importants cicles de concerts, festivals i produccions operístiques a Itàlia, Rússia, Holanda, Alemanya, França, Grècia, Mònaco, República Txeca, Japó, Colòmbia, Andorra i Espanya, incloent destacades actuacions en els principals festivals, auditoris i teatres d´òpera. El seu extens repertori va del barroc a la música contemporània i inclou els gèneres: Òpera, Oratori i Lied.
Ha actuat sota la direcció dels més reconeguts Mestres com L.Maazel, G.Dudamel, P.Maag, R.Bonynge, H.Rilling, E.Ericson, A.Zedda, J.-C.Malgoire, P.Goodwin, M.Armiliato, O.Dantone, J.López Cobos, Y.Abel, F.Haider, F.P.Decker, A.Ros-Marbà, R.Frizza, J.-J.Kantorow, J.Pons, entre molts altres.
Ha enregistrat diverses òperes i recitals en CD i DVD, així com per diverses ràdios i TV de tot el món. Professora de Cant i Lied a l´Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC) i en diverses master-class per tot el món. Coordinadora de Cant a l´ESMuC.
És fundadora i directora artística del "Festival de Clàssica" de St. Fruitós de Bages des del 1995.

Premi Bages de Cultura 2011 otorgat per l´Òmnium Cultural i Premi Regió 7 Cultura 2017. Ambaixadora de Manresa 2022.

Joan Eudald Castelltort Solernou nascut a Igualada (Catalunya), Diplomat en logopèdia (UAB), Postgraduat en patologia de la veu (URL), Grau superior de Cant en l'àmbit de pedagogia (ESMUC). Actualment és professor de cant i logopeda en diversos centres de Catalunya i professor en el Postgrau de veu (URL), tasques que compagina amb la participació com a ponent en congressos i cursos de logopèdia, cant i cant coral.

Inscripcions

Contactar amb el Conservatori de Cervera i ingressar la quantitat indicada al següent número de compte, indicant el nom de l'alumne i "Aula Oberta de Cant" en el concepte.

ES36 3140 0001 9300 1239 6700

Titular: AMPA del Conservatori de Música de Cervera.

Preu alumne actiu (cal ser estudiant del Conservatori de Cervera): 25€

Preu alumne oient: 15€

Galeria d'imatges

CartellA3_AulaOberta_Cant.jpg
Conservatori de Música de Cervera
  • Quan 29/05/2021
  • On Conservatori de Música de Cervera
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal