Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tot anirà bé

Una cançó solidària sobre el confinament

DIMECRES 10 JUNY 2020

Si bé és cert que en els darrers mesos les aules dels centres educatius han estat insòlitament buides, l’activitat acadèmica no s’ha aturat enlloc, tampoc al Conservatori de Cervera. N’és una prova aquesta cançó, recentment estrenada a Youtube, i que amb el títol “Tot anirà bé” vol transmetre un missatge d’esperança i optimisme en aquesta fase de progressiu desconfinament.

Aquesta activitat, plantejada per finalitzar l’assignatura d’improvisació musical d’enguany, ha tingut una molt bona acceptació, no només per part dels mateixos alumnes, sinó també per part d’exalumnes del centre que han tingut l’oportunitat de participar-hi. Tots ells, sota la supervisió de Jordi Castellà, han treballat no només en la composició i enregistrament, sinó també l’ús de programes i tècniques de gravació, per tal que cadascú pogués convertir casa seva en un petit estudi.

La creació visual, obra de Marc Castellà, incideix en el missatge de les aules buides, les quals tornen a la vida gràcies a l’activitat musical que cadascú aporta des de casa seva.

La cançó es pot escoltar en totes les plataformes digitals (Youtube, Spotify, Apple Music, entre altres). Més enllà del missatge i de la finalitat pròpiament acadèmica, la cançó s’adhereix al moviment #joemcorono. Totes les publicacions van acompanyades d’un enllaç per fer els donatius; així mateix, la recaptació que es pugui generar mitjançant les reproduccions serà donada íntegrament amb la mateixa finalitat.

“Tornarem a veure el sol un altre cop. Farem els viatges que no vam fer. Ens veurem, ens abraçarem i riurem, i tot anirà bé”.

Fes el teu donatiu a #joemcorono