Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripció a les proves d'accés

Inscripció a les proves d’accés al Grau Professional de Música 2023

Benvolguts i benvolgudes,

D’acord amb les instruccions del Departament d’Educació, en aquest document hi trobareu la informació necessària per matricular-vos a les proves d’accés al Grau Professional de Música, curs 2023-24

Terminis d’Inscripció: 8 al 20 de març de 2023

Inscripció (matrícula a les proves)

La matrícula s’ha de fer on-line mitjançant la web del Conservatori Professional i Escola de Música de Cervera on haureu d’anar a SECRETARIA – Inscripció a les proves d'accés, i hi trobareu tota la informació i documentació pertinent.

 Important:

 • per als alumnes que ja esteu matriculats al Conservatori de Cervera heu d'accedir a l'Àrea d'Alumnes, posar el vostre núm. d’expedient i contrasenya i a partir d’aquí anar seguint les diferents indicacions i pantalles.
 • per als alumnes NOUS (els que mai heu vingut ni heu fet cap matrícula al Conservatori de Cervera), heu de seguir dos passos:
  • Heu d'emplenar el FORMULARI D’ALTA i un cop sigui validat pel Conservatori, rebreu per e-mail, el número d’expedient.
  • És a partir d’aquí que podreu iniciar tot el procés de matrícula pròpiament dit.

Documentació a presentar:

Dins el termini d’inscripció, enviant-ho en PDF, JPG, etc. per e-mail a conservatori@cerverapaeria.cat (No cal que vingueu expressament a portar-los)

 • Còpia del DNI, NIE o passaport de l’alumne (si es tracta d’estrangers comunitaris, el document d’identitat del país d’origen).

Si l’alumne és menor d’edat, també s’ha de presentar:

 • Còpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació, (si està en situació d’acolliment en família o institució, la resolució d’acolliment del Departament de Drets Socials.
 • Còpia del DNI, NIE o passaport de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor o tutora).

Taxes:

 • a 1r curs: 62,00 €
 • a altres cursos (de 2n a 6è. curs): 108,00 €

Pagament

Al finalitzar tot el procés de matrícula a les proves d’accés, rebreu per e-mail l’import a pagar segons el curs al qual us heu matriculat i que heu d’ingressar al compte del Conservatori ES37 2100 0016 0902 0027 5637dins el termini establert, indicant clarament al concepte, el nom i el núm. d’expedient de l’alumne a qui correspon (NO el de la persona que fa l’ingrés).

Dates de les proves i publicació qualificacions:

 • a 1r. curs: dia 23 de maig de 2023 (a partir de les 10h.) - 
 • de 2n. a 6è. curs: dies 24 i 25 de maig de 2023

Publicació de les qualificacions: abans del 9 de juny de 2023

Al moment de fer la prova cal portar l’original del DNI, passaport o NIE. La comissió avaluadora podrà comprovar la identitat de l’aspirant.

Per a qualsevol dubte , podeu dirigir-vos a la Secretaria del Conservatori els, dijous de 9:30 a 13 h del matí i els dilluns, dimarts i dijous de 16 a 20 h. Telf. 973 53 11 02 i us atendrem telemàticament.