Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PLA EDUCATIU D'ENTORN DE CERVERA

El Pla Educatiu d’Entorn de Cervera (PEE Cervera) és una proposta educativa innovadora que vol donar resposta integrada a les necessitats del nostre territori. Es desgrana de forma molt concreta amb diverses comissions, grups de treball, activitats d’àmbit formal i no formal, així com disposar d’orientació i servei d’àmbit comunitari. 

A continuació s’especifica més informació dels PEE, SOAC, i el seu mapa o cartera de recursos de Cervera. (En construcció)

Els PEE es tracten d’instruments per donar una resposta integral i comunitària a les necessitats educatives dels membres més joves de Cervera, coordinant i dinamitzant l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves. 

S’adrecen a tot l’alumnat, i a tota la comunitat educativa, però amb una especial sensibilitat als sectors socials més desafavorits.

DIFUSIÓ ACTIVITATS ESTIU 2022

Des del PEE de Cervera estem elaborant un recull de totes les activitats (lúdiques, esportives, culturals, etc.) per a infants i joves que porten a terme les entitats de la ciutat, amb la finalitat de fer-ne difusió.

✔️ Si ets una entitat de Cervera i vols participar-hi, només cal que omplis el següent formulari: 

DIFUSIÓ D'ACTIVITATS D'ESTIU A CERVERA DIRIGIDES A INFANTS I JOVES (google.com)


⏳ Teniu fins al dia 6 de maig per fer-nos arribar la informació.


FEM XARXA, FEM ESTIU!

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

Arriba l'última xerrada del cicle "Escola de famílies"!


La xerrada "La nova sexualitat en les noves tecnologies. Ajudant i protegint des de les famílies", a càrrec del metge i sexòleg Santiago Frago.

Per participar a la conferència caldrà formular inscripció prèvia, a través del següent enllaç: 

Inscripció "La nova sexualitat en les noves tecnologies. Ajudant i protegint des de les famílies" amb Santiago Frago (google.com)

📅 11/05/2022
⏰ 19.30h
📍 On-line

    Document Actions