Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Berta Pedrós guanya el concurs de música “Cervera Sound”

La jove cantant cerverina Berta Pedrós, amb el tema “D’aquestes persones”, s’ha adjudicat la primera edició del “Cervera Sound”, un concurs de música organitzat per la Regidoria de Joventut.

Berta Pedrós també va participar en la cançó "Tot anirà bé", del Conservatori.
Berta Pedrós també va participar en la cançó "Tot anirà bé", del Conservatori.

DIMECRES 21 JULIOL 2021

El premi és una actuació a Escaldes-Engordany (Andorra), el proper mes d’agost, dins dels actes pel Dia Internacional de la Joventut.

El concurs “Cervera Sound” és un projecte compartit entre la Regidoria de Joventut de la Paeria de Cervera i el Departament de Joventut del Comú d’Escaldes-Engordany. Té com a objectiu fomentar i promocionar la producció musical de joves d’entre 12 i 35 anys dels dos territoris.

La regidora de Joventut, Meritxell Ramon, vol “felicitar a cadascun dels participants per la confiança que han dipositat en aquest projecte i per haver-nos fet gaudir de valent escoltant les seves creacions”.

Tot i que només hi pot haver un/a guanyador/a, des de Joventut s’emplaça la resta a participar a la propera edició, que s’anunciarà ben aviat.

Tots els temes participants al concurs es poden escoltar a la playlist del canal de Youtube de l’Espai Jove el Racó de Cervera.