Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cervera està construint un circuit de pump track

La zona esportiva de Cervera disposarà aviat d’un nou equipament, un circuit de pump track en un espai de 1.200 m2, fet que el convertirà en un dels més grans de Catalunya i en un referent per a la pràctica d’aquest esport a la comarca.

Treballs de construcció del nou equipament esportiu i de lleure a Cervera.
Treballs de construcció del nou equipament esportiu i de lleure a Cervera.

DIJOUS 05 MAIG 2022

El circuit està pensat bàsicament per a les bicicletes, però també es pot gaudir amb patinet, patins, skate, longboard i qualsevol element no motoritzat de característiques similars. La construcció amb salts i peralts permet fer voltes al circuit sense pedalar mitjançant una tècnica que aprofita la inèrcia del cos. 

Tindrà un carril d’una amplada aproximada de 2 metres i el traçat estarà senyalitzat com a sentit únic. D’aquesta manera s’afavoreix la convivència i es permet que les persones usuàries rodin a diferents ritmes amb seguretat.

El pump track està situat a la zona esportiva i connectat amb el parc de patinatge (skate park) per afavorir així la fluctuació d’usuaris entre les dues instal·lacions. Servirà com a lloc d’esbarjo i entrenament i s’espera que sigui un punt d’atracció per als joves de Cervera i comarca.


Els treballs per a la construcció de l’equipament van començar la setmana passada amb la compactació del terreny, que en aquests moments ja s’està asfaltant. Finalment, s’aplicarà el material que suavitza la superfície per facilitar el rodatge.
L’obra representa una inversió de 48.279 euros, a càrrec de fons propis de la Paeria de Cervera.


Segons el paer en cap, Joan Santacana, “amb la construcció d’aquest equipament es dona resposta a una de les principals demandes del joves de Cervera, que disposaran d’un circuit gran i modern a la zona esportiva de la ciutat”.