Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de la nova iniciativa “Viu el Nadal a Cervera”

Des de la Regidoria de Joventut i l’Espai Jove el Racó de Cervera es valora de manera molt positiva la participació que hi ha hagut al conjunt d’activitats per a infants i joves organitzades, entre els dies 22 de desembre i 4 de gener, en substitució del tradicional Parc de Nadal, que enguany arribava a la 23a edició.

Conducció de karts elèctrics a la plaça Universitat
Conducció de karts elèctrics a la plaça Universitat

DIVENDRES 08 GENER 2021

Les activitats s’han portat a terme, de manera descentralitzada, en diferents espais i equipaments de la ciutat, amb aforament limitat, reserva prèvia i seguint totes les restriccions indicades pel Procicat.

Infants i joves han pogut gaudir d’espectacles de música i teatre, una caminada en família, gimcanes, tallers de cuina i de teatre, cinema, conducció de karts elèctrics, guerra de pintura i sessions de realitat virtual.

La realització d’aquestes activitats ha anat a càrrec d’empreses, professionals i grups de Cervera i comarca. La participació en els actes ha estat gratuïta o amb preus mòdics d’1 a 3 euros. Cal destacar que la resposta ha estat molt positiva i que en gairebé totes les activitats s’han omplert les places disponibles.

La regidora de Joventut, Meritxell Ramon, “es mostra molt satisfeta amb la bona resposta de la ciutadania i l’elevada participació d’infants, joves i famílies a les activitats que s’han pogut oferir”.


La programació d’activitats “Viu Nadal a Cervera” ha donat resposta a la suspensió enguany del Parc de Nadal, que en la passada edició hi van assistir més de 2.000 infants i joves en set dies d’obertura.