Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Paeria de Cervera aprova el Pla Local de Joventut 2022-2026

Amb la seva aprovació, la regidoria de Joventut defineix les línies d’actuació dels propers 4 anys

DIVENDRES 21 GENER 2022

Després de molts mesos de treball, el Ple de la Paeria de Cervera celebrat ahir dijous 20 de gener de 2022, va donar llum verda al nou Pla Local de Joventut pels anys 2022-2026.


Aquest nou document, aprovat amb el vot favorable de tots els regidors del consistori, defineix les polítiques de joventut que pretén impulsar i coordinar la regidoria durant els propers 4 anys.


Malgrat que inicialment s’havia d’aprovar l’any 2020 (any de finalització de l’anterior Pla), l’aprovació no s’ha fet fins ara ja que, davant la pandèmia derivada de la COVID-19, la Secretaria General de Joventut va concedir una pròrroga a tots els municipis i comarques amb el compromís de redactar i aprovar els Plans corresponents en els propers anys.


Tal com definia la regidora de Joventut, Meritxell Ramon, aquest Pla vol “dinamitzar i mobilitzar el col·lectiu jove de Cervera a través de l’Espai Jove El Racó, potenciar la participació de les persones en el dia a dia del municipi i, al mateix temps, reforçar el suport a les entitats juvenils del municipi”.


A més, des de la regidoria s’ha decidit fer públic aquest document a la seva pàgina web perquè tothom qui ho vulgui, el pugui consultar aquí.