Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Marc Márquez torna a guanyar a Sachsenring

336 dies després de la lesió que va patir al Circuit de Jerez, el pilot cerverí Marc Márquez ha tornat a creuar la línia de meta en primera posició.

Marc Márquez celebrant la victòria
Marc Márquez celebrant la victòria

DILLUNS 21 JUNY 2021

D'aquesta manera, el pilot de l'equip Repsol Honda suma 11 victòries consecutives a Sachsenring: 1 a 125cc, 2 a Moto2 i 8 a la categoria reina.

Marc va començar la cursa del Gran Premi d'Alemanya des de la cinquena posició de la graella i després de realitzar una gran sortida, es va situar al capdavant a la primera volta. En el quart gir van començar a caure algunes gotes de pluja i el pilot va aprofitar aquest moment per distanciar-se més del grup. Márquez va mantenir un ritme molt constant, liderant de principi a fi i mantenint un avantatge d'un segon respecte a Miguel Oliveira, segon classificat finalment.

Amb aquesta victòria, Marc Márquez se situa desè a la classificació general amb 41 punts.
El pilot comença a preparar ja el Gran Premi d'Holanda, que tindrà lloc el proper cap de setmana al circuit d'Asen.


Marc Márquez:
"Aquest és un dels moments més importants i difícils de la meva carrera. Avui sabia que hi havia una gran oportunitat per fer alguna cosa. Quan he creuat la línia de meta ho he gaudit i després, a l'arribar i trobar-me amb tot el meu equip allà, emocionat, això ajuda molt després d'una situació tan difícil. És impossible tornar sol, necessites gent, un bon equip de metges, un fisio i, a més, l'equip Repsol Honda em respecta molt. Alberto Puig, Emili Alzamora, la meva família, tots ells m'han ajudat molt.
És una motivació addicional per a mi, per a Honda, per als enginyers, per a l'equip i vegem què ens espera en el futur. Quan he vist algunes gotes de pluja a la quarta volta, m'he dit "és la meva carrera". He començat a empènyer en aquest punt i després, quan ha començat a ploure més fort, he estret encara més i és aquí on ha començat la segona carrera amb Oliveira. Estrenyia fort i anava molt ràpid, era difícil mantenir la concentració perquè tots els records, tot el que he viscut durant l'últim any, han vingut a la meva ment. Però ho hem aconseguit. Ho farem una altra vegada".


Informació i imatge extreta de RepsolMedia.