Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Altaveu Jove

Des de l'Espai Jove "El Racó" s'ha decidit crear una llista de difusió de WhatsApp per tal d'oferir, a les persones interessades, informació sobre activitats culturals, esportives, lúdiques així com tota aquella altra informació que pugui ser d'interès pel conjunt de la població jove de Cervera.

La finalitat del tractament de dades personals es refereix a la promoció i actuacions en polítiques adreçades als joves de Cervera. També a la prestació d’una atenció global per als joves d'entre 12 i 35 anys, des de diversos àmbits.

Totes aquestes actuacions estaran determinades per la regidoria de Joventut de la Paeria de Cervera.

En virtut del que estableix l’art. 6 de la Llei Orgànica 3/2018, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, les dades comunicades seran tractades única i exclusivament per a la finalitat determinada, explícita i legítima per a les quals han estat recopilades i, posteriorment, comunicades.

  • Tractaments: Derivació d’informació sobre activitats culturals, esportives i lúdiques que s'organitzin a Cervera així com també de totes aquelles informacions que puguin resultar del seu interès.
  • Legitimació: Consentiment de l’interessat/ada.
  • Destinataris/àries: Les dades personals no es comunicaran a d’altres administracions públiques i/o entitats privades i seran propietat únicament de la regidoria de Joventut de la Paeria de Cervera.

D’acord amb el que estableix la normativa de protecció de dades personals, l’informem que les seves dades seran incorporades a un tractament responsabilitat de la Paeria de Cervera per difusió d’informació sobre activitats culturals, esportives i lúdiques que s'organitzin a Cervera així com també de totes aquelles informacions que puguin resultar del seu interès, podeu ampliar aquesta informació consultant la nostra política de privacitat a cerverapaeria.cat/avis-legal.

En qualsevol moment us podeu donar de baixa mitjançant la remissió d’un correu electrònic a joventut@cerverapaeria.cat indicant a l’assumpte de missatge BAIXA i especificant el vostre número de telèfon.

Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i la resta dels seus drets mitjançant la remissió d’un escrit dirigit al Responsable del Tractament a la següent adreça: Paeria de Cervera, Plaça Major nº1, 25200 Cervera (Lleida) o a la seu electrònica de l’Ajuntament (https://cervera.sedelectronica.es).

Document Actions