Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Política de Privadesa

La Paeria de Cervera ha desenvolupat l’aplicació El meu Racó com una app gratuïta. Aquest servei és proporcionat per la Paeria de Cervera sense cost i està dissenyat per al seu ús. Si utilitzeu aquest servei, accepteu la recopilació i l’ús de la informació en relació amb aquesta política. La informació personal que recollim s’utilitza per proporcionar i millorar el servei. No farem servir ni compartirem la seva informació amb ningú, excepte com es descriu en aquesta Política de privacitat.

 

Recopilació i ús de la informació

Per obtenir una millor experiència, i mentre utilitzeu aquesta aplicació, és possible que us sol·licitem certa informació d’identificació personal. La informació que sol·licitem serà desada i utilitzada com es descriu en la Política de privacitat de la Paeria de Cervera.

L’aplicació utilitza serveis de tercers que poden recopilar informació anonimitzada:

  • Serveis de Google Play
  • Google Analytics for Firebase
  • Facebook
  • OneSignal

 

Dades de registre

En cas que hi hagi un error en l’aplicació, recopilem dades i informació a través dels productes de tercers esmentats anteriorment. Aquestes dades de registre inclouen l’adreça IP, el nom del dispositiu, la versió de sistema operatiu, la configuració de l’aplicació i altres estadístiques anonimitzades.

 

Galetes

Les galetes són fitxers amb una petita quantitat de dades que es fan servir comunament com a identificadors únics anònims. Aquests s’envien al seu navegador dels llocs web que visiteu i s’emmagatzemen a la memòria interna del seu dispositiu.

Aquesta aplicació no utilitza galetes explícitament. No obstant això, l’aplicació mostra serveis web de la Paeria que n’utilitzen per recopilar informació i millorar els seus serveis. Teniu l’opció d’acceptar o rebutjar aquestes galetes i saber quan s’envia una galeta al seu dispositiu. Si trieu rebutjar aquestes galetes, és possible que no pugueu usar algunes parts de les webs municipals.

 

Proveïdors de servei

Emprem serveis de tercers per les següents raons:

  • Facilitar el servei
  • Realitzar serveis relacionats amb el servei
  • Analitzar com es fa servir el nostre servei

 

Enllaços a altres llocs

Aquest servei pot contenir enllaços a altres llocs. Si premeu un enllaç de tercers, se us redirigirà a aquest lloc. Recordeu que aquests llocs externs no són operats per nosaltres. Per tant, es recomana que reviseu la Política de privacitat d’aquests. No tenim control i no assumim cap responsabilitat pel contingut, les polítiques de privacitat o les pràctiques dels llocs o serveis de tercers.

 

Darrera actualització: 6 de gener de 2022