Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Racó

L'Espai Jove "El Racó", situat a la rambla de Lluís Sanpere 22 de Cervera, és un servei que ofereix informació, assessorament i activitats de participació i oci pel conjunt de joves del municipi que tenen una edat compresa entre els 12 i els 35 anys.

Aquest espai de la regidoria de Joventut treballa, de forma coordinada, amb altres agents que treballen amb aquest col·lectiu: L’Oficina Jove de la Segarra (amb qui comparteix instal·lacions), els centres educatius de secundària (Institut Antoni Torroja i Institut La Segarra), el CAP de Cervera i la cooperativa Lleure Quàlia (amb qui es du a terme el projecte Keep Calm).

A més, durant el curs escolar, l’equip de dinamització del Racó acompanya a l’equip de l’Oficina Jove en la realització de dinàmiques i tallers adreçats als alumnes de secundària dels centres educatius de Cervera.

A les nostres instal·lacions, els/les joves poden trobar 2 zones diferenciades. La primera zona, en la qual es realitzen les atencions presencials. La segona, que és la que s'utilitza per dur a terme activitats formatives i d’oci. Aquesta darrera està dividida en una sala amb diferents jocs i una altra que es pot utilitzar com a aula d’estudi (individual i en equip), així com per la realització d’activitats de treballs manuals i artístiques.

​No obstant això, les activitats de l’Espai Jove «El Racó» no es limiten només dins de les seves instal·lacions: També organitza diferents activitats exteriors pel col·lectiu jove del municipi i col·labora en la realització d’activitats. En són exemples el Parc de Nadal de Cervera, els Camps de Treball Local i Nacional o en la commemoració de dies internacionals. 

Ens vols conèixer? Et presentem l’equip humà de la regidoria de Joventut de la Paeria de Cervera.

Regidora de Joventut
Tècnic de Joventut

Tècnic de Joventut

Dinamitzador Juvenil
L’Espai Jove d’El Racó compta amb un conjunt d’espais que pot reservar qualsevol persona. L’aplicatiu tarda uns segons a carregar; si no funciona, premeu el botó «Obrir en una finestra nova».

Document Actions