Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Definició

El Festival de Pasqua arriba a la dotzena edició amb uns objectius clars: el primer, continuar afirmant la personalitat tan distintiva i característica que li atorga el fet d’estar dedicat a la música clàssica catalana i a tot el que l’envolta.

Incidint en aquesta marcada idiosincràsia, des del Festival també es vol aprofundir en la recerca i el coneixement del nostre patrimoni musical, tant del passat com de l’actualitat. En aquesta edició, per exemple, es podrà escoltar la “Missa Regalis” de Francesc Valls (en una coproducció amb el FeMAP - Festival de Música Antiga dels Pirineus) i les cançons per a veu i grup de cambra de Manuel Blancafort, en una producció pròpia del Festival. A més, es dedicarà gran part de la programació a Manuel Blancafort i Gaspar Cassadó, amb motiu de la celebració del 125è aniversari dels seus naixements. 

Un Festival referent d’aquest àmbit, segons la mateixa Generalitat de Catalunya, que vol incentivar i promocionar la música catalana, tot apropant-la al públic i fer possible que es valori i es conegui com es mereix.

Enguany, el Festival tindrà lloc del 7 al 16 d’abril de 2022, i s’han programat 10 produccions que es tradueixen en 14 concerts en diferents punts de la ciutat de Cervera.

Document Actions