Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es posen a la venda les entrades anticipades del Festival de Pasqua

El Festival de Pasqua ha activat el sistema de venda d’entrades anticipades. D’aquesta manera, ja es poden adquirir les localitats per als 14 concerts programats al certamen, amb importants descomptes, des d'aquest web.

DIMECRES 16 MARÇ 2022

El preu de les entrades varia segons el concert. Els concerts de vespre tenen un preu de 15 euros. Des del web, de forma online, s’aplica una rebaixa del 20% i el seu preu descendeix fins als 12. Paral·lelament, també es poden adquirir de forma anticipada les entrades per als concerts de matí per només 6 euros.

El públic interessat a assistir a més d’un concert dels que programa el Festival poden escollir l’adquisició d’un abonament que els permetrà veure els concerts de vespre programats per només 50 euros. També hi ha disponible l’abonament dels concerts de matí, gràcies al qual es poden gaudir de dos concerts diferents per només 10 euros.

L’organització del Festival de Pasqua ha arribat a diferents acords amb diverses entitats i organitzacions com el Carnet Jove, el Club TRESC i diversos mitjans de comunicació, entre d’altres, per oferir descomptes entre els seus abonats. Les diferents opcions de descompte (entrada anticipada o a través d’aquestes rebaixes amb entitats o subscriptors de mitjans) no són acumulables entre elles.

Enguany es podran escoltar i viure 10 produccions musicals diferents, que es concretaran en un total de 14 concerts, distribuïts en 6 dies i en 5 espais d’actuació diferents (Gran Teatre de la Passió, Auditori, Conservatori, Església de Sant Joan i el Paranimf de la Universitat).

Es recupera, després de l’aturada per la pandèmia, el concert escolar, que tindrà lloc el 7 d’abril amb l’espectacle Pere i el Llop a càrrec de LleidArt Ensemble i el Ballet de Barcelona.

El Festival homenatjarà les figures del Gaspar Cassadó i Manuel Blancafort i, en gran part dels concerts, s’hi interpretaran obres d’aquests compositors. Durant el certamen, podrem escoltar a l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell, Hirundo Maris (d’Arianna Savall), Quartet Cosmos, Pau Codina, Trio da Vinci, la Missa Regalis de Francesc Valls, Miquel Villalba, Les cançons per a veu i cambra de Blancafort amb Anna Alàs acompanyada d’un grup instrumental, i la Coral Cantiga.


El Festival de Pasqua, organitzat per la Paeria de Cervera, és un punt de trobada pel sector de la música clàssica a Catalunya i un aparador de la música clàssica que es fa a Catalunya.