Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Exposició "GUAITA!"

Us convidem a l'exposició que conté les fotografies seleccionades en el concurs de fotoperiodisme i fotografia documental "GUAITA!", dirigit a l'alumnat de 4t d'ESO dels centres educatius de secundària de la Segarra.

El concurs, emmarcat en el Pla Educatiu d’Entorn de Guissona i en el Pla Educatiu d’Entorn de Cervera, pretén fomentar l'esperit crític de l'alumnat i la presa de consciència de l'entorn a través de la fotografia. A partir d'un treball previ a l’aula, l'alumnat ha treballat el concepte de fotoperiodisme i fotografia documental per, posteriorment, posar en pràctica els coneixements i capturar les fotografies que ha presentat al concurs.

En aquesta exposició, comptem amb la selecció de les fotografies que el jurat ha considerat més destacables. El resultat: un conjunt d’imatges de proximitat carregades de reflexió, de reivindicació i d’anàlisi.

L'exposició serà itinerant i es podrà visitar al Museu de Guissona i, posteriorment, al Museu de Cervera. A la imatge de sota veureu els dies i els horaris. Podeu assistir-hi amb el vostre alumnat dins l'horari establert. Us recomanem que abans d'anar-hi, aviseu el personal del museu perquè n'estigui al cas.

Museu de Guissona i Museu de Cervera
  • Quan 14/06/2022 a 17:30 a 26/06/2022 a 20:00
  • On Museu de Guissona i Museu de Cervera
  • Email
  • Telèfon de contacte 973 530 025 Ext. 1113 / 677 060 820
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal