Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller "Acompanyament a les sexualitats i afectivitats durant l'adolescència"

El cicle de xerrades i tallers "Escola de Famílies", iniciativa del Pla Educatiu d'Entorn de Cervera i de Guissona, juntament amb l'Oficina Jove de la Segarra, inaugura aquest any 2023 amb un nou taller.

El dimecres 25 de gener a les 19 h, tindrà lloc a l'Auditori de Cervera el taller presencial i gratuït "Acompanyament a les sexualitats i afectivitats durant l'adolescència", organitzat pel Pla Educatiu d'Entorn de Cervera.

 

La xerrada anirà a càrrec d'Elisabet Dioniseducadora i terapeuta sexual i membre de la cooperativa feminista Magranes, des d'on ofereixen tallers i formacions a famílies, alumnat, professionals i particulars. 

Trencarem amb el tabú que amb infants i adolescents és complicat parlar de sexualitats i aprofundirem en consells i eines pràctiques per poder acompanyar amb confiança aquest àmbit de la seva vida.  

El taller està obert a totes les famílies de la comarca que hi estiguin interessades. Les inscripcions es poden fer a través d'aquest formulari. Cal tenir en compte que les places són limitades. Us confirmarem la vostra assistència a través d'aquest correu electrònic. 

 

Aprofitem l'avinentesa per adjuntar-vos, de nou, el cartell general on podreu veure el programa de tallers i xerrades del cicle Escola de Famílies 2022-2023 i també el cartell específic d'aquest taller. 

Ens veiem el dimecres 25 de gener a les 19 h a l'Auditori. Esperem que pugueu gaudir molt d'aquesta experiència i que la trobeu força enriquidora.

Auditori de Cervera