Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller "Com acompanyar les famílies en el bon ús de les pantalles. Prevenció de l'addicció al mòbil i a altres dispositius". AJORNAT

Com ja sabeu, els Plans educatius d'entorn de Cervera i Guissona, juntament amb l'Oficina Jove de la Segarra s'han unit per divulgar en un mateix cartell les xerrades i tallers que s'organitzen des de cada territori i entitat, en el marc del cicle "Escola de famílies" del curs 2022-2023.

El dimarts 30 de novembre a les 19 h, tindrà lloc a l'Auditori de Cervera el taller presencial i gratuït organitzat pel Pla Educatiu d'Entorn de Cervera titulat "Com acompanyar les famílies en el bon ús de les pantalles. Prevenció de l'addicció al mòbil i a altres dispositius". 

La xerrada anirà a càrrec de Montse Freixanetcoach digital i assessora de criança conscient, fundadora del blog Hola somos 7 i delegada de Lleida de l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya.                                      

Et falten arguments, raons, motius perquè els teus fills i filles facin un ús responsable de les pantalles? Vols construir una vida digital conscient amb la teva família? Aquest és un taller eminentment pràctic a partir del qual compartirem estratègies i recursos per tal d'aprendre a fer ús saludable de les tecnologies i prevenir-ne l'addicció.

El taller està obert a totes les famílies de la comarca que hi estiguin interessades. Les inscripcions es poden fer a través d'aquest formulari i cal tenir en compte que són limitades. Us confirmarem la vostra plaça a través d'aquest correu electrònic. 

Aprofitem l'avinentesa per adjuntar-vos, de nou, el cartell general on podreu veure el programa de tallers i xerrades del cicle Escola de Famílies 2022-2023 i també el cartell específic d'aquest taller. 

Ens veiem el dimarts 30 de novembre a les 19 h a l'Auditori. Esperem que pugueu gaudir molt d'aquesta experiència i que la trobeu força enriquidora. 

Auditori de Cervera