Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada "Què són les emocions, per a què serveixen i com actuar davant les emocions dels nostres fills i filles".

El proper dimarts, 22 de novembre, tindrà lloc a la BIBLIOTECA DE GUISSONA la primera xerrada presencial organitzada pel Pla Educatiu d'Entorn de Guissona titulada "Què són les emocions, per a què serveixen i com actuar davant les emocions dels nostres fills i filles".

Els plans educatius d’entorn de Guissona i Cervera, juntament amb l'Oficina Jove de la Segarra s’han unit per divulgar en un mateix cartell les xerrades i tallers que s'organitzen des de cada territori i entitat, en el marc del cicle "Escola de famílies" del curs 2022-2023.

 

El proper dimarts, 22 de novembre, tindrà lloc a la BIBLIOTECA DE GUISSONA la primera xerrada presencial organitzada pel Pla Educatiu d'Entorn de Guissona titulada "Què són les emocions, per a què serveixen i com actuar davant les emocions dels nostres fills i filles".

 

La xerrada anirà a càrrec de Mònica Gasa, psicòloga especialitzada en neurociència i educació, fundadora de Psicosalut Lleida, i professional de Programa Nereu. A més, és docent universitària del Departament de Psicopedagogia de la Universitat de Lleida.

 

La trobada es plantejarà des d'una perspectiva teoricopràctica amb l'objectiu de facilitar tècniques i exemples per aplicar la intel·ligència emocional a casa: com identificar, clarificar, gestionar i regular les emocions pròpies i com ajudar a les persones que tenim al nostre costat. 

 

És una xerrada oberta a totes les famílies de la comarca per la qual no cal inscripció prèvia.

 

Biblioteca de Guissona