Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Plans Educatius de Guissona i Cervera presenten una nova edició del projecte de tallers i xerrades “Escola de famílies”

Els Plans Educatius d’Entorn de Guissona i Cervera, juntament amb l'Oficina Jove de la Segarra, s’uneixen per divulgar en un mateix cartell les xerrades i tallers que s'organitzen des de cada territori i entitat.

DILLUNS 10 OCTUBRE 2022

El projecte “Escola de Famílies” van néixer amb la finalitat de promoure la parentalitat positiva i cobrir part de les inquietuds i demandes de les famílies de la zona a partir d'una sèrie de tallers i xerrades de qualitat i totalment gratuïts.

Aquesta iniciativa permetrà que les famílies de Cervera, de Guissona i de la resta de poblacions de la comarca puguin gaudir de dinàmiques i conferències que tracten temàtiques d’interès suggerides per elles mateixes: educació afectiva i sexual, alimentació saludable, noves tecnologies, etc.

A continuació, us presentem el programa d'enguany, que compta amb ponents tan reconeguts com: la periodista i escriptora Eva Millet, l'educadora i terapeuta sexual Elisabet Dionis, o el nutricionista i dietista Julio Basulto, entre d'altres. 

Us recomanem seguir els perfils d’Instagram dels Plans Educatius de Cervera i Guissona per estar a l’última sobre aquesta iniciativa i moltes més. Us hi esperem!

Programa “Escola de Famílies 2022-2023”:

 • 6 D’OCTUBRE 2022 – 19 h – ST. GUIM DE FREIXENET

“Adolescència i ansietat: pros, contres i perquès d’una emoció fonamental”, a càrrec d’Eva Millet, periodista i escriptora.

Més informació a: joventut@ccsegarra.cat.

 • 8 DE NOVEMBRE 2022 – 19 h – AULA VIRTUAL

“Adolescència i consum: com acompanyar des del nucli familiar”, a càrrec de Jordi Bernabeu, psicòleg.

Més informació a: joventut@ccsegarra.cat.

 • 30 DE NOVEMBRE 2022 – 19 h – CERVERA

“Com acompanyar a les famílies en el bon ús de les pantalles”, a càrrec de Montse Freixenet, coach digital i assesora de cirança concient.

Més informació a: peecervera@gmail.com. 

.......

PROGRAMA NEREU A GUISSONA

  • 23 DE NOVEMBRE 2022 – 19.30 h 

  “Què són les emocions, per a què serveixen i com actuar davant les emocions dels nostres fills i filles”, a càrrec de Mònica Gasa, psicòloga.

  • 22 DE FEBRER 2023 – 19.30 h 

  “Com educar en l'alimentació a casa. Recursos i eines bàsiques per fer una alimentació més saludable”, a càrrec de Naila Martínez, dietista i nutricionista infantil i juvenil.

  • 29 DE MARÇ 2023 – 19.30 h 

  “Fomentar l'activitat física en família. Recursos per reduir el sedentarisme i el temps d'ús de les pantalles”, ponent pendent de confirmació. 

  Més informació a: peeguissona@gmail.com.

  ...........

  • 25 DE GENER 2023 – 19 h – CERVERA

  “Taller sobre l'acompanyament a les sexualitats i afectivitats durant l'adolescència”, a càrrec d'Elisabet Dionis, educadora i terapeuta sexual. 

  Més informació a: peecervera@gmail.com.

  • 20 D'ABRIL 2023 – 19.30 h – GUISSONA

  “Esmorzars i berenars saludables, i sense mals de cap!”, a càrrec de Julio Basulto, nutricionista i dietista.

  Més informació a: peeguissona@gmail.com.