Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escola de Famílies del segon trimestre del curs 2023 - 2024

El cicle Escola de Famílies és una iniciativa del Pla Educatiu d’Entorn de Cervera i de Guissona, juntament amb l’Oficina Jove de la Segarra, l'Equip d'Atenció Primària (EAP) Cervera i Guissona, i el Servei d'Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF).

DIMARTS 23 GENER 2024

La iniciativa va néixer amb la finalitat de promoure la parentalitat positiva i cobrir part de les inquietuds i demandes de les famílies de la zona, a partir d'una sèrie de tallers, píndoles informatives i xerrades de qualitat i totalment gratuïtes.

A continuació, us presentem el cartell d'aquest segon trimestre, el qual gira al voltant de les addiccions dels nostres infants i joves. Comptarem amb ponents com la mestra i pedagoga Anna Ramis, farem un taller on explicarem les millors maneres a l'hora d'aplicar el control parental als dispositius dels nostres infants i joves, de la mà de l'equip del PEE, i impulsarem una píndola informativa sobre la prevenció i protecció de les addiccions per protegir els nostres fills i filles de l'ús abusiu de les pantalles, dinamitzada pels serveis comunitaris de l'EAP i el SOAF. 

La primera cita la teniu amb el taller "Com apliquem el control parental als dispositius dels nostres infants i joves?", el dia 1 de febrer, us hi podeu inscriure a través d'aquest ENLLAÇ.

Us recomanem seguir els perfils d'Instagram dels Plans Educatius dCervera Guissona, l'Oficina Jove de la Segarra i l'EAP de Cervera i Guissona per estar a l’última sobre aquesta iniciativa i moltes més.