Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Exposició fotogràfica "Guaita!" de l'alumnat de 4t d'ESO als museus de Cervera i Guissona

Els museus de Cervera i Guissona acullen l'exposició "Guaita!", que conté les fotografies seleccionades en el concurs de fotoperiodisme i fotografia documental dirigit a l'alumnat de 4t d'ESO dels instituts de la Segarra i organitzat pel Pla Educatiu de les dues poblacions

DIMECRES 15 JUNY 2022

El concurs "Guaita!", emmarcat en el Pla Educatiu d'Entorn de Guissona i en el Pla Educatiu d'Entorn de Cervera, pretén fomentar l'esperit crític de l'alumnat i la presa de consciència de l'entorn a través de la fotografia. Gairebé vuitanta fotografies van ser presentades per l'alumnat de l'Institut de Guissona, FEDAC Guissona i l'Institut la Segarra de Cervera.

A partir d'un treball previ a l'aula, l'alumnat ha treballat el concepte de fotoperiodisme i fotografia documental per, posteriorment, posar en pràctica els coneixements i capturar les fotografies que ha presentat al concurs.

En aquesta exposició, es compta amb la fotografia guanyadora del concurs, "Camió de solidaritat", realitzada per Zajar Yakovyna, acompanyada també per una selecció de les fotografies que el jurat ha considerat més destacables. El resultat: un conjunt d'imatges de proximitat carregades de reflexió, de reivindicació i d'anàlisi.

L'exposició itinerant es va poder visitar al Museu de Guissona durant la segona quinzena de juny. En aquests moments la podreu trobar al Museu de Cervera. L'horari és de dimarts a dissabte d'11 a 14 h i de 18 a 20 h; i diumenges i festius d'11 a 14 h.

Que gaudiu d'aquestes imatges carregades de força i contingut!