Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alumnat de Batxillerat gaudeix a l’aire lliure del recital “És un dir” amb el poeta Josep Pedrals

El dijous 20 d’abril l’alumnat de batxillerat dels instituts Antoni Torroja i La Segarra de Cervera, en el marc de la Setmana cultural de Sant Jordi, va assistir al recital “És un dir” amb el poeta i rapsode Josep Pedrals.

DIVENDRES 21 ABRIL 2023

El recital, que també estava obert a la ciutadania, es va dur a terme a la plaça del Sindicat, en un dia esplèndid i assolellat.

El poeta barceloní ens va delectar amb els seus versos i jocs de paraules plens de musicalitat. El seu repertori, carregat d’enginy i bon humor, va captivar l’alumnat, el qual va mostrar un gran interès al llarg d’una mica més d’una hora.

L’acte es va tancar amb la intervenció d’alguns alumnes que es van atrevir a pujar a l’escenari per llegir poemes de producció pròpia o d’altres autors. Valorem i agraïm enormement que hagin compartit el seu art amb tots i totes nosaltres. 

El Pla Educatiu d’Entorn continuarà oferint activitats que impliquin tots els centres educatius de la ciutat, amb un compromís per mantenir viva la poesia i fomentar la literatura en totes les etapes de la vida.