Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"Tasca a l’atac!", la nova activitat de suport i acompanyament educatiu del PEE de Cervera

A partir del mes de novembre, des del Pla Educatiu d’Entorn de Cervera i la Biblioteca Comarcal Josep Finestres impulsarem una nova activitat titulada "Tasca a l’atac!".

DIVENDRES 21 OCTUBRE 2022

Aquesta activitat neix de la necessitat que es va manifestar el curs anterior en diferents trobades amb els centres de la població d’engegar un recurs de suport i acompanyament educatiu a l’alumnat de primària i secundària que ho requerís i en horari de tarda. 

Tasca a l’atac! és una activitat oberta, gratuïta i sense inscripció, que s’iniciarà, concretament, el dia 2 de novembre, de dilluns a dijous de 17 a 19 h a la Biblioteca Comarcal Josep Finestres (Cervera), situada al passeig Balmes. Dins aquest horari hi haurà una persona monitora que donarà suport i acompanyament a l’alumnat que ho requereixi en el desenvolupament de tasques diàries i treballs, tècniques de planificació i hàbits d’estudi, cerca d’informació, entre d’altres.

L’activitat està oberta a un ventall d’alumnat ben ampli: alumnat que mostra dificultats a l’hora de dur a terme les tasques acadèmiques i compta amb poc suport i acompanyament a casa, l’alumnat que vol millorar els seus resultats acadèmics i l’alumnat que vol ajudar i donar suport alumnat que ho necessita.

Tasca a l’atac! esdevé també un espai de convivència, aprenentatge i socialització en un ambient de treball, veu baixa i concentració. 

L’aliança amb els centres serà imprescindible perquè aquest recurs s’aprofiti al màxim i en pugui gaudir l’alumnat que més ho necessiti, amb l’objectiu d’afavorir i millorar el seu èxit escolar, educatiu i de benestar social.