Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Com presentar la sol·licitud de preinscripció?

Preinscripció 2024-2025 a l’educació infantil, primària i secundària obligatòria (3-16)

Presentació de sol·licituds de l'educació infantil (3-6 anys) i primària (6-12 anys): del 6 al 20 de març de 2024

Presentació de sol·licituds d'ESO (12-16 anys): del 8 al 20 de març de 2024

La documentació es pot presentar fins al 22 de març de 2024.

PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS TELEMÀTICAMENT A:  https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici/

Per accedir al tràmit cal anar a la pàgina web de la Preinscripció de la Generalitat de Catalunya.

QUÈ NECESSITES PER FER LA PREINSCRIPCIÓ?

Ordinador, tauleta o telèfon mòbil amb connexió a Internet: Et caldrà un dispositiu electrònic amb connexió a Internet perquè la preinscripció es fa del tot en línia.

Eina d'identificació digital: És més segur que quan facis el tràmit (el pare, la mare o el tutor o tutora que faci el tràmit) tinguis una eina d'identificació digital com el DNI electrònic, la T-CAT, el sistema Cl@ve o l'idCAT Mòbil.

Codi identificador del Registre d'alumnes de Catalunya (RALC) de l'alumne o alumna: A l'hora de fer la sol·licitud de preinscripció has de tenir preparat el codi identificador de l'alumne o l'alumna. Aquest número s'assigna de manera automàtica a l'alumnat matriculat a Catalunya a partir del curs 2015-2016; i a partir del curs 2021-2022 també s'ha atorgat als alumnes matriculats en una llar d'infants o una escola bressol. El codi, el pots consultar amb identificació electrònica en aquest mateix web, a l'apartat Consulta de l'identificador de l'alumneÉs molt important verificar també que tota la informació que hi apareix és correcta. En cas contrari, has de sol·licitar una rectificació de les dades, adjuntant la documentació que correspongui.

Documentació digitalitzada: Hi ha documentació que no cal que presentis, perquè es fan consultes interadministratives. Però si n'has de presentar, l'has d'adjuntar a la sol·licitud digitalitzada (mitjançant un escàner o una fotografia).

Les famílies que tingueu dificultats per fer la preinscripció o no disposeu dels mitjans necessaris, podeu desplaçar-vos l’oficina municipal d’escolarització de Cervera (Pl. Major, 1) on us podran donar suport en el procés de preinscripció telemàtic:

Demana cita a

📲 676 05 39 84

📧 educacio@cervera.cat

NECESSITES AJUDA PER FER LA PREINSCRIPCIÓ.png