Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Fitjove

Curs escolar

FITJOVE és un programa de promoció d’exercici físic en l’adolescència, promogut per l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), i el Consell Català de l’Esport (CCE), de la Generalitat de Catalunya amb la coordinació tècnica de la Fundació Esportsalus.

Els objectius del programa són: 

  • Intervenir en prevenció del consum de drogues entre adolescents de zones de risc mitjançant la promoció d’activitats esportives en instal·lacions de la comunitat.
  • Crear una oferta atractiva d’exercici físic per a adolescents, com a opció saludable d’ocupació del temps d’oci.
  • Acompanyar els  nois i noies en el pas de l’esport escolar a l’esport comunitari i fomentar  també la participació dels que no practiquen esport escolar.

El programa s’adreça en primera instància a adolescents de 4t d'ESO (15-16 anys), de centres educatius que estiguin adherits al Pla Català d'Esport a l'Escola i es trobin en zones d’especial vulnerabilitat de Catalunya, amb la incorporació progressiva de municipis, segons les disponibilitats pressupostàries.
Hi podran participar també els nois i noies de 16 a 18 anys de la zona que s’hi vulguin apuntar, segons les prioritats i les condicions establertes.

Extret d'aquí