Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tallers exprés d'alimentació saludable

2 de març, 11 de maig i grup setmanal

Tallers exprés d'alimentació saludable és una proposta de tallers i d'accions pràctiques i teòriques entorn el món de la nutrició, organitzats pel Pla Educatiu d'Entorn de Cervera, juntament amb l'equip del CAP de Cervera
 
La iniciativa compta amb dos tallers pràctics de cuina saludable a càrrec de la cuinera Tere Rauret i del dietista-nutricionista del CAP, Luis Inocente, i d'un grup de famílies dinamitzat per Luis Inocente i el psicòleg comunitari del CAP de Cervera, Andrei Nanu. 
  
En aquest cicle de tallers se us oferiran eines per millorar l'alimentació i els hàbits saludables de tota la família. Estaran guiats per professionals de l'alimentació que us respondran tots aquells dubtes i inquietuds que tingueu. A més, us emportareu a casa un munt d'idees i receptes saludables per llepar-vos els dits! 
Podeu formalitzar la inscripció a través del següent formulari.  
Important: no cal assistir a tots els tallers, us podeu inscriure a una única activitat seleccionant-la com a única opció.
Places limitades: confirmarem la vostra assistència per correu electrònic. En cas contrari, romandreu a la llista d'espera.
Programa:
  • Esmorzars i berenars sans i bons: dijous 2 de març de les 18 a les 20 h a l'Escola les Savines. Impartit per la cuinera Tere Rauret i Luis Inocente, dietista-nutricionista del CAP de Cervera.
  • Dinars, sopars i salut: dijous 11 de maig de les 18 a les 20 h a l'Escola Jaume Balmes. Impartit per la cuinera Tere Rauret i Luis Inocente, dietista-nutricionista del CAP de Cervera.
  • Menjar bé en família: Inici el dimarts 11 d'abril de les 15 a les 16 h a l'Aula d'Educació Sanitària Fernando Marqués del CAP. Grup dinamitzat pel dietista-nutricionista, Luís Inocente, i el psicòleg comunitari del CAP, Andrei Nanu. Dirigit a famílies d'infants de 4 a 10 anys que volen millorar els seus hàbits alimentaris. 

        Tallers exprés d'alimentació saludable.jpg