Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Com demanar-la?

1. Quina documentació necessito?

Per sol·licitar l'homologació d'un estudi et cal presentar diversos documents depenent de l'estudi que vulguis homologar i del país on l'hagis cursat.

En la web d’homologació.cat trobareu una guia de països, però si no hi apareix el teu, pots consultar la taula de requisits generals de la documentació.

La documentació presentada ha de ser oficial, legalitzada i ha d’anar acompanyada de la traducció oficial, si no està en català o castellà.

2. Omple la sol·licitud en línia a la web homologació.cat

Les sol·licituds es realitzen mitjançant un formulari específic i, en cas que sigui necessari, cal abonar les taxes corresponents.

Un cop enviada, es generen diversos documents, com el resguard de la sol·licitud, el full de presentació de documentació i la carta de pagament de les taxes (si s'aplica). Aquesta documentació cal imprimir-la a una cara i és necessària per continuar amb el procés d'homologació.

3. Presenta la documentació i espera la notificació

Un cop tinguis tota la documentació preparada (incloent-hi la generada amb la sol·licitud) cal demanar cita als Serveis Territorials d’Educació de Lleida per presentar-la.

En cas de resolució favorable, es diposita un certificat acreditatiu de l'homologació a la Seu electrònica de la Generalitat. Rebràs una notificació per correu electrònic o SMS. Posteriorment, es pot recollir la credencial en els serveis territorials corresponents.