Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Quants diners pots rebre

La beca és la suma de diferents components. Per calcular quant et correspon, has de tenir en compte que la beca consta d'una quantitat de diners fixes (quanties fixes) i d'una quantitat de diners variables (quantia variable).

Quantitat fixa 

S'anomena quantitat fixa perquè, a diferència de la quantitat variable, és un import fix establert cada any a la convocatòria. Si compleixes tots els requisits (generals, econòmics i acadèmics), pots aconseguir la suma de totes les quantitats que t'expliquem a continuació:

COMPONENTS QUANTIA EN EUROS
Beca matrícula En funció dels crèdits als quals t'has matriculat
Per renda familiar* 1.700 €
Per canvi de residència durant el curs 2.500 €
Per excel·lència acadèmica 50 -125 €

* Pots consultar el llindar de la renda familiar aquí. 

Tingues en compte les observacions següents:

  • El preu per crèdit serà el preu oficial és en funció de les diferents titulacions i universitats.
  • La beca no cobreix les segones ni posteriors matrícules: només el preu dels crèdits en què et matricules per primera vegada.
  • Només cobreix els crèdits mínims exigits per obtenir la titulació.
  • Si estudies en una universitat privada, la beca cobreix només el preu que fixi la comunitat autònoma on estudiïs per a aquest títol o un altre amb la mateixa experimentalitat en una universitat pública.

Quantitat variable

Un cop hem assignat les beques de quantia fixa a totes les persones que l'han sol·licitada i que compleixen els requisits, repartim l'import que ha sobrat del pressupost total. Això ho fem mitjançant una fórmula matemàtica de repartiment que pondera, és a dir, que mesura, la nota mitjana del teu expedient i la teva renda per càpita familiar.